TC’91 Stadshagen clubkleding

Waarom clubkleding?

In de afgelopen jaren hebben we al veel gedaan om de herkenbaarheid en uitstraling van onze vereniging verder te verbeteren. Een verlengstuk hiervan is om dit ook op de baan te doen. Herkenbaarheid en een eenheid uitstralen, dat is de basis gedachte achter de clubkleding bij TC’91 Stadshagen. Clubkleding versterkt dit, zowel onderling, als richting andere verenigingen, maar ook richting potentiële nieuwe leden. Graag willen we het verenigingsgevoel en het teamgevoel hierdoor verder versterken.

Wat is het aanbod?

Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om clubkleding bij Reuvers te bestellen. We zijn in gesprek over een nieuwe clubkledinglijn.
Reuvers heeft natuurlijk nog wel andere tenniskleding.

Meer informatie
Alles over passen, bestellen en leveren neem contact op met Reuvers Sport, Assendorperstraat 126, Zwolle. Telefoon: 038-4216675 of info@reuverssport.nl