Vrijwilligerswerk

Onze tennisvereniging kan gelukkig terugvallen op een brede groep enthousiaste vrijwilligers. Zij delen hun passie voor de tennissport en maken het mogelijk de club draaiende te houden.

Elk lid van TC’91 Stadshagen dat ouder is dan 18 jaar dient per jaar drie bardiensten te draaien. Op die manier leer je de club goed kennen en kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat de kantine (bijna) altijd open is.

Ben je liever actief in een commissie als vrijwilliger, dan hoef je geen bardienst te draaien. In het onderstaand schema zie je hoe het zit.

Optie Ander vrijwilligerswerk Competitie Afkoop competitie bardienst Aantal bardiensten
Optie 1 Nee Nee N.v.t. 3
Optie 2 Ja Nee N.v.t. 0
Optie 3 Ja Ja Nee 1
Optie 4 Ja Ja Ja 0
Optie 5 Nee Ja Nee 4
Optie 6 Nee Ja Ja 3

Hoe je bardiensten kunt inplannen en alle overige instructies, vind je als lid in de Clubapp.

Commissies

Wil je als vrijwilliger meewerken in een commissie, laat het dan weten aan het bestuur. Op de pagina Wie doet wat Wie doet wat? zie je welke commissies er zijn en hoe je contact kunt opnemen met het bestuur.

Via de nieuwsberichten laten we je regelmatig zien, naar welke mensen we nog op zoek zijn.