Toss 

De Toss is de ideale manier voor startende tennissers om mensen te leren kennen. Hier speel je namelijk in rondjes van zo’n 30 minuten tegen andere spelers. Gewoon voor de lol. Dus kun je nog niet heel goed tennissen, no problem. Elke ronde speel je met een andere dubbelpartner tegen andere spelers. En na de toss is het natuurlijk gezellig om nog even na te kletsen met een drankje in de kantine.

Door de vrijdagavond competitie is er tot 16 juni geen tossavond op de vrijdag, maar is deze op de maandag van 19:00 t/m 22:00 op baan 5 en 6.
De Wintertoss vindt plaats in de blaashal, nadat deze is opgebouwd, ook elke vrijdag vanaf 19:00.

Voor de toss bestaat een groepsWhatsapp. Wel zo handig. Wil jij ook in deze appgroep, stuur dan een appje naar de Warm Welkom commissie via 06-23453740 (Marjolein Schreurs). Dan voegen wij je toe aan de lijst. Deze app groep wordt namelijk nu tijdelijk gebruikt om onderling met elkaar af te spreken om een balletje te slaan.

Hier kun je dus zelf een oproepje doen, of reageren op mensen die iemand zoeken om mee te tennissen. Op die manier kom je als nieuw lid dus heel makkelijk in contact met andere tennissers binnen de club.