Warme Welkom avond nieuwe leden, december

Maak kennis met de club Elke eerste dinsdag van de maand organiseren we een ‘Warm Welkom’ avond van 19:30 – 20:30 uur. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar kunt gewoon binnen komen lopen in de kantine op het tennispark. Ontmoet de mensenStel al je vragenProef de sfeer op het tennispark

Kerstklaverjassen

Vrijdag 16 december is het weer zover: Kerst-klaverjassen in de kantine bij TC'91 Stadshagen. Opgeven is verplicht voor dit evenement. Dus wil je er erg graag bij zijn, geef je dan vandaag nog op. We hebben beperkte ruimte, dus wacht niet te lang. Opgeven kan tot en met 14 december. Opgeven kan kan door een […]

Warme Welkom avond nieuwe leden, januari

Warme Welkom avond nieuwe leden, februari

Warme Welkom avond nieuwe leden, maart

Warme Welkom avond nieuwe leden, April