Fysiotherapie Gezondheidshuis: Een ervaren team fysiotherapeuten op het gebied van tennisblessures en preventie staat voor u klaar!

Sinds 2018 is Fysiotherapie Gezondheidshuis met veel plezier sponsor van de TC’91. Met deze samenwerking willen wij de leden van TC’91 helpen bij het blessurevrij kunnen beoefenen van de tennissport. Onze fysiotherapeuten hebben affiniteit met sport, en hebben daarom diverse skills ontwikkeld om sportblessures effectief te kunnen behandelen. Daarom sluit de samenwerking met de TC’91 goed bij elkaar aan.

Niet alleen staan wij voor je klaar om u te helpen bij een blessure, maar ook vinden wij het voorkomen van klachten minstens zo belangrijk. Iedereen is van harte welkom. Ben je nieuwsgierig geworden wat fysiotherapie Gezondheidshuis voor je kan betekenen? Lees dan gauw verder….

Wat kan Fysiotherapie Gezondheidshuis voor je betekenen?
Fysiotherapie Gezondheidshuis beschikt over een zeer ervaren team van fysiotherapeuten met affiniteit voor sport. Met een uitgebreid portfolio aan ruime ervaring en kennis in het behandelen en begeleiden van zowel bovenhandse (sport)blessures als overige sportblessures, blijven wij onszelf steeds verder ontwikkelen en zijn wij op de hoogte van de meest actuele en kwalitatieve behandelmethoden.

Wij gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht en zoeken samen met jou naar een behandeling op maat. Onze mogelijkheden aan diverse behandeltechnieken, zorgt ervoor dat je klacht altijd optimaal zal worden behandeld.

In een aanvullend onderzoek is er de mogelijkheid om een echo uit te voeren voor een complete fysiotherapeutische diagnose. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het analyseren van je bewegingspatronen in de gehele bewegingsketen, om stoornissen van het bewegingsapparaat op te sporen en de oorzaak van jouw klacht te kunnen achterhalen. Dit voorkomt of minimaliseert recidieven van je klachten, of dat jouw klacht chronisch wordt. Bij langdurige chronische slijmbeurs,-spier, of peesklachten zijn wij ook in staat om deze klachten middels shockwave en EPTE te behandelen en dit met veel positieve resultaten.

Mocht je geen blessure hebben en zou u dit risico ook zoveel mogelijk willen verkleinen?
Dan kunnen wij preventief samen met jou een persoonlijke beweging analyse en jouw risico’s in kaart brengen. Vervolgens kunnen wij samen met jou gaan werken aan een blessure vrije tennis carrière. Jouw fysiotherapeut geeft je inzicht in hoe jouw lichaam technisch functioneert en kan o.a. onderzoeken of er sprake is van de juiste spierbalans/stabiliteit en kracht. Een dysfunctie is een belangrijke risicofactor voor het ontwikkelen van een blessure. Tot slot voorziet de fysiotherapeut je in de juiste adviezen en aanpak om deze risicofactoren zoveel mogelijk te verkleinen.

Contact en samenwerking TC’91 en Fysiotherapie Gezondheidshuis.
Fysiotherapie Gezondheidshuis streeft er naar om korte lijnen te houden met alle tennisleraren bij TC’91. Mocht je een blessure hebben, of preventief een blessure willen voorkomen dan is het belangrijk om jouw tennisleraar daarvan op de hoogte te stellen en erbij te betrekken.

Wij kunnen samen met jou en je tennisleraar kijken naar de juiste trainingsvormen en technieken om te revalideren van je blessure of om een blessure te voorkomen.

Ben je tennisleraar en zou je graag eens met één van onze fysiotherapeuten in contact komen voor adviezen of heb je vragen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onze contactgegevens of vul het contactformulier in voor een afspraak. Zie onderstaande link: https://www.gezondheidshuisstadshagen.nl/zorgaanbod/fysiotherapie/tc-91

Heb je als lid van de TC’91 vragen of wil je een afspraak maken?
Klik dan op onderstaande link voor meer informatie m.b.t. tennisblessures of voor de contactgegevens van fysiotherapie Gezondheidshuis. https://www.gezondheidshuisstadshagen.nl/zorgaanbod/fysiotherapie/tc-91

Met Sportieve groet,

Team fysiotherapie Gezondheidshuis

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *