Meld je aan voor de voorjaarscompetitie

Hoewel we de najaarscompetitie nog maar een paar weken achter de rug hebben, beginnen de voorbereidingen voor de competitie in het voorjaar alweer. Wil jij komend voorjaar competitie spelen binnen TC ’91 Stadshagen, dan vind je hieronder de belangrijkste informatie en hoe jij je kan aanmelden als jeugd- of senior lid.

Voorjaarscompetitie
De competitie data zijn als volgt:

Senioren competitie
De voorjaarscompetitie is gelijk aan die van vorig jaar. Net als vorig jaar zal de vrijdagavond competitie 5 speeldagen kennen, welke om de week wordt gespeeld (ene week dubbel teams en andere week mix teams). De overige competitiesoorten duren 7 weken.

Competitiereglement en aanvullende informatie
Voor het competitiereglement, de speeldagen en aanvullende informatie voor de verschillende competities in het voorjaar, verwijzen wij je naar de documenten die op https://tc91stadshagen.nl/inschrijven-competitie/ staan.

Daarnaast is ieder teamlid verplicht om tijdens de competitie een bardienst te draaien. Wil je dit niet, dan kan je dat afkopen voor € 40.


Jeugdcompetitie
Voor de jeugdspelers zijn er de volgende competitiesoorten:

  • Tenniskids rood
  • Tenniskids oranje
  • Tenniskids groen
  • Jeugd geel

Informatie over de verschillende jeugd competitiesoorten en kosten, vind je in de Clubapp.

Inschrijven
Inschrijven voor de voorjaarscompetitie gaat via de website van TC’91 Stadshagen. Je kan je zowel individueel (als invaller) of als team inschrijven. Degene die het team inschrijft, wordt automatisch de captain. Daarmee wordt die persoon ook de contactpersoon namens het team richting de TC en de tegenstanders tijdens de competitie. Je krijgt als captain ook de factuur voor de competitiebijdrage en eventuele afkoop voor de bardienst, welke je zelf moet verdelen en verhalen op je teamgenoten.

Let op:
We doen ons best om alle teams in te delen, maar we zijn afhankelijk van het aantal beschikbare banen. Indien het maximaal aantal teams wordt overschreden wordt door de technische commissie gekeken of wij banen kunnen huren op andere parken. Indien dit niet mogelijk is dan geldt de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.

De deadline voor inschrijven is vastgesteld op 18 december 23:59 uur.


Aanvullende vragen
Mocht je als jeugdlid nog vragen hebben met betrekking tot de voorjaarscompetitie, dan kun je de Jeugdcommissie vragen.

Mocht je als senior nog vragen hebben met betrekking tot de voorjaarscompetitie, dan kun je de Technische commissie vragen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *